Vacature

Voor onze praktijk fysiotherapie en neurorevalidatie zijn wij op redelijk korte termijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega. Ben jij net als wij fysiotherapeut in hart en nieren en binnenkort beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wie zijn wij?
Al 21 jaar is Fysiotherapie Bart Baaijens een bekende naam in Haarlem. De praktijk is uitgegroeid van solopraktijk tot een praktijk met 4 fysiotherapeuten en brede samenwerkingsverbanden met andere disciplines. ( neuronetwerk/Ms netwerk) De praktijk is vooral bekend geworden om zijn specialisatie neurorevalidatie en complexe pathologie.
De functie:
Als fysiotherapeut ben je -met name- uitvoerend bezig op het gebied van behandeling en begeleiding van individuele patiënten. Een correcte verslaglegging in het patiëntendossier is voor jou vanzelfsprekend. Werktijden in overleg.
Jouw achtergrond:
Je bent gediplomeerd als algemeen fysiotherapeut. Bij voorkeur belangstelling en/of opleiding op het gebied van neurorevalidatie/geriatrie. Je kunt op ontspannen wijze mensen motiveren, je bent zelfstandig en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Uiteraard ben je BIG en CKR geregistreerd.
Ons aanbod:
Wij bieden je een uitdagende en verantwoordelijke baan (12-36) aan in een dynamische multidisciplinaire praktijk met een prettige, informele en collegiale werksfeer in het centrum van Haarlem. Er bestaat volop ruimte voor eigen initiatieven en zelfontplooiing. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoedingen een marktconform salaris . Mocht het voor beide partijen bevallen dan is er al na één jaar zicht op een vaste aanstelling!
Meer info? Bel 06 41287661 of kijk vooral op onze site.
Stuur voor zaterdag 20 november 2021 je motivatiebrief en CV naar: info@fysiotherapiebartbaaijens.nl, t.a.v. Bart Baaijens. De sollicitatiegesprekken zullen plaats vinden op dinsdag 23 november 2021.