‘Bewegen in Balans’

Bart Baaijens is gestart met zijn praktijk fysiotherapiebartbaaijens.nl in 2000. De praktijk is in korte tijd uitgegroeid tot een volwaardige praktijk op 2 locaties (VlietZorg in Haarlem-zuid en Stad en Vaart in Haarlem) met vele samenwerkingsverbanden. Waren we in de begin jaren vooral bekend om onze neurologische specialisatie zijn we vandaag de dag breed georiënteerd.

Onze patiënten hebben ons onlangs beloond met een 9.2 in het patiënten tevredenheidsonderzoek.

Snel, efficiënt en zonder wachtlijst
Wij houden ervan om u snel te helpen als u belt of als u zich via de website aanmeldt. We hanteren daarom geen wachtlijst! Patiënten kunnen bijna altijd binnen een week bij ons terecht, het gebeurt regelmatig dat het dezelfde of de volgende dag al lukt om te starten met de behandeling.

Controleer uw verzekering
Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering, maakt u hier gebruik van dan hoeft u geen eigen risico te betalen en gaat de rekening direct naar de verzekeraar. Voor chronische aandoeningen die op de, door de overheid vastgestelde, lijst met aandoeningen staan geldt dat u een aanvullende verzekering nodig heeft voor de eerste 20 behandelingen. Daarna worden de behandelingen vergoed uit het basispakket. Kinderen tot 18 jaar krijgen de eerste 18 behandelingen vergoedt uit het basispakket. Het aantal vervolgbehandelingen die vergoed worden hangt af van het aanvullende pakket van de ouder bij wie ze verzekerd zijn.