Praktijkmedewerkers

Bart Baaijens
Bart Baaijens
Volgde zijn opleiding tot fysiotherapeut in Haarlem. Voordat hij met zijn eigen praktijk begon, werkte hij op het gebied van revalidatie o.a. in het verpleeghuis. Tevens was hij docent aan de opleiding Fysiotherapie in Leiden. Naast revalidatie heeft hij zich gespecialiseerd in de toepassing van de kinetic control methode. Tevens volgde hij opleidingen in haptonomie, Mulligan en Cyriax.
bart@fysiotherapiebartbaaijens.nl
06 – 42 01 36 96
Helen Gerritsen
Helen Gerritsen
Volgde haar opleiding tot fysiotherapeut in Utrecht en voltooide een aantal jaren later haar opleiding Haptotherapie. Helen was tot juni 2012 werkzaam bij het Spine en Joint Centre in Rotterdam. Vanaf april 2012 werkt zij voor Fysiotherapie Bart Baaijens. Ze heeft zich gespecialiseerd in bekken/rugklachten.
helen@fysiotherapiebartbaaijens.nl
06 – 55 12 56 26
Sebas Mul
Sebas Mul
Sebas Mul volgde zijn opleiding tot fysiotherapeut aan hogeschool voor fysiotherapie Thim van der Laan, in Nieuwegein. Tijdens zijn opleiding heeft Sebas de minoren “neurorevalidatie” en “sportfysiotherapie” afgerond. Daarnaast heeft Sebas in de psychogeriatrische instelling Overspaarne in Haarlem gewerkt. Dit maakt hem tot een geduldige, respectvolle en motiverende fysiotherapeut.
sebas@fysiotherapiebartbaaijens.nl
06 – 18 92 98 92
Bente Lubbers
Bente Lubbers
Bente volgde haar opleiding tot fysiotherapeute aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens de opleiding heeft Bente de minor “driedimensionale gewrichtssturing van de wervelkolom” afgerond en een cursus “Medical Taping” gevolgd. Na haar laatste stage bij Fysiotherapie Bart Baaijens, is ze hier met veel enthousiasme blijven werken.
bente@fysiotherapiebartbaaijens.nl
06 – 55 91 62 66