Praktijkmedewerkers

Bart Baaijens
Bart Baaijens
Volgde zijn opleiding tot fysiotherapeut in Haarlem. Voordat hij met zijn eigen praktijk begon, werkte hij op het gebied van revalidatie o.a. in het verpleeghuis. Tevens was hij docent aan de opleiding Fysiotherapie in Leiden. Naast revalidatie heeft hij zich gespecialiseerd in de toepassing van de kinetic control methode. Tevens volgde hij opleidingen in haptonomie, Mulligan en Cyriax.

bart@fysiotherapiebartbaaijens.nl
06 – 55 91 62 66

Helen Gerritsen
Helen Gerritsen
Volgde haar opleiding tot fysiotherapeut in Utrecht en voltooide een aantal jaren later haar opleiding Haptotherapie. Helen was tot juni 2012 werkzaam bij het Spine en Joint Centre in Rotterdam. Vanaf april 2012 werkt zij voor Fysiotherapie Bart Baaijens. Ze heeft zich gespecialiseerd in bekken/rugklachten.

helen@fysiotherapiebartbaaijens.nl
06 – 55 12 56 26

Sebas Mul
Sebas Mul
Sebas Mul volgde zijn opleiding tot fysiotherapeut aan hogeschool voor fysiotherapie Thim van der Laan, in Nieuwegein. Tijdens zijn opleiding heeft Sebas de minoren “neurorevalidatie” en “sportfysiotherapie” afgerond. Daarnaast heeft Sebas in de psychogeriatrische instelling Overspaarne in Haarlem gewerkt. Dit maakt hem tot een geduldige, respectvolle en motiverende fysiotherapeut.

sebas@fysiotherapiebartbaaijens.nl
06 – 18 92 98 92

Daan Riechelmann
Daan Riechelmann
Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam, ik heb een specialisatie in dry needling en ik heb brede ervaring in verschillende revalidatie-trajecten.
Ik ben 46 jaar, woon samen met mijn vriendin en 2 kinderen in Heemstede. Ik ben graag buiten, hou van hardlopen en van koken.
Met een glimlach fiets ik elke dag van en naar mijn werk. Ik ben opgegroeid in Haarlem en geniet nu weer volop van mijn geboortestad.
Ik kijk ernaar uit jullie allemaal te leren kennen!

info@fysiotherapiebartbaaijens.nl
06 – 42 01 36 96