Fysiotherapie met een andere aanpak

Alle fysiotherapeuten bij fysiotherapiebartbaaijens.nl zijn geregistreerd in het KNGF kwaliteitsregister. Voor het maken van een afspraak kunt u zich aanmelden op deze site door gebruik te maken van ons aanmeldingsformulier of bel een van de telefoonnummers onder het kopje: contact

Wanneer u voor uw eerste afspraak langskomt starten we met een vraaggesprek (anamnese) en een lichamelijk onderzoek om de klacht zo compleet mogelijk in beeld te brengen. Daarbij zijn we gericht op uw klacht, uw verhaal met uw hulpvraag maar we zijn ook geïnteresseerd in het causale verband en welke factoren de klacht instant houden. Na het onderzoek stellen we samen met u een persoonlijk behandeldoel en plan op. Tijdens de behandeling hebben we alleen uw belang in ons vizier.

Fysiotherapiebartbaaijens.nl heeft een breed scala aan behandel methodes en een goed samenwerkingsverband met andere disciplines. Mocht een van hen meer gespecialiseerd zijn in uw klacht, zullen we hen raadplegen en evt. inschakelen. Uiteraard altijd alleen met uw instemming.