‘Bewegen in Balans’

Beste bezoekers/relaties van fysiotherapie Bart Baaijens

Na 23 jaar fysiotherapie Bart Baaijens is het tijd om het stokje over te geven. Ik ben heel blij dat ik mijn zorgvuldig opgebouwde praktijk in de goede handen van mijn opvolger, Daan Riechelmann, kan geven. Ik heb alle vertrouwen in Daan en collega’s die zich verder over de praktijk gaan ontfermen. Ik blijf zelf als ZZP’er in de praktijk werken en collega’s Sebas Mul en Helen Gerritsen blijven beiden werkzaam in de praktijk. In onze zorg verandert er niets voor u. In de komende tijd zal er daaromheen e.e.a. aangepast worden waar u mogelijk iets van zou kunnen merken. Bijvoorbeeld de naam, website en het logo zullen op termijn aangepast worden. We zullen u daarover uiteraard tijdig en helder informeren. Onze bereikbaarheid, zorgvuldige patiëntgerichte zorg, sfeer en enthousiasme blijven onveranderd. Sommigen van u hebben vast al kennis gemaakt met Daan, voor de volledigheid stellen we hem graag aan u voor:

In de aanloop naar de overname ben ik een paar maanden geleden met veel enthousiasme bij Fysiotherapie Bart Baaijens gestart. Zo heb ik kennis kunnen maken met de praktijk en haar bezoekers. Ik vind het een geweldig leerzaam en mooi avontuur om de praktijk van Bart over te mogen nemen! De persoonlijke aandacht, professionaliteit en kwaliteit spreken me enorm aan. Daarom ben ik ook blij dat Bart voor de praktijk blijft werken. Zijn ervaring in de praktijk is vanzelfsprekend erg waardevol.

Ik heb hiervoor gewerkt bij verschillende praktijken in Amsterdam en heb altijd met plezier en energie met mensen samengewerkt aan vooruitgang en sterker worden. Dat wilde ik graag zelfstandig en dichter bij huis gaan doen.

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam, ik heb een specialisatie in dry needling en ik heb brede ervaring in verschillende revalidatie-trajecten.

Ik ben 46 jaar, woon samen met mijn vriendin en 2 kinderen in Heemstede. Ik ben graag buiten, hou van hardlopen en van koken.

Met een glimlach fiets ik elke dag van en naar mijn werk. Ik ben opgegroeid in Haarlem en geniet nu weer volop van mijn geboortestad.

Ik kijk ernaar uit jullie allemaal te leren kennen!

Graag zou ik u allen heel erg willen bedanken voor 23 jaar vertrouwen in onze praktijk en verwacht dat u nog zeker zo lang kunt blijven vertrouwen op ons.

Mocht u nog aanvullende vragen hebben, laat ons dat vooral weten. Dan beantwoorden we die vanzelfsprekend heel graag. Tot spoedig!

Met hartelijke groet namens de gehele praktijk,

Daan & Bart